27 / 04 / 2024

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Zerey ve Resmiye WeinGartner tarafından kuruldu.



Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Zerey ve Resmiye WeinGartner tarafından kuruldu.

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Şirket gayrimenkul sektörü ile ilgili yurt içi ve yurt dışında çeşitli mecralarda başka kişiler adına veya kendi namına reklam, tanıtım ve gayrimenkul danışmanlığı faaliyetlerinde bulunabilir. 3. Her türlü mühendislik ve mimari hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Dekorasyonla ilgili çizim, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halı, asma tavan, kartonpiyer, fayans, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri, proje, teknik hesaplar ve danışmanlık yapmak. 4. Şirket lüzumlu gördüğü her türlü sözleşmeyi yapabilir. Kendi namına arsa veya gayrimenkul alabilir, satabilir. 5. Şirket gerekli gördüğü ihalelere girip sonuçlandırarak işi teslim edebilir. 6. Şirket faaliyet konularıyla ilgili ithalat, ihracat ve her türlü ticareti yapabilir.


Geri Dön