28 / 04 / 2024

Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Gün Emre İçer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Beykoz, Cumhuriyetköyü Reşadiye Caddesi, No:18'de kuruldu.



Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Gün Emre İçer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM OTELCİLİK 1-Yurt içinde ve yurt dışında turizme yönelik otel motel pansiyon tatil köyü gazino lokanta plaj yüzme havuzu kamp ve eğlence yerleri konaklama tesisleri inşa etmek işletmek kiraya vermek ve bu maksatla kurulmuş tesisleri bizzat veya işbirliği yoluyla işletmek satın almak satmak kiralamak ve kiraya vermek. 2-İş ve dış turizmle ilgili her konuda çalışmalar yapmak ve bu amaçla yerli ve yabancı kuruluş şirket ve şahıslarla müşterek çalışma ve ortaklıklar kurmak kurulu yada kurulacak şirketlere ortak olmak. 3-Turizm ve turizm işletmeciliği gereği her türlü malları araç ve cihazları donanım ve mahzemeleri makine ve teşhizatları turizm endüstrisi kapsamına giren turistik emtia antika hatıra ve hediyelik eşya alım satımı imalı ithalat ve ihracatına yapmak 4- İç ve dış turistik seyahat acentelik rehberlik gibi işleri yapmak Yurtiçi ve yurtdışı hava deniz ulaşım kuruluşlarının bilet satış genel satış hizmet acentalarının temsilciklerini mümessilliklerini yapmak turizme yönelik kiralık araba işletmeciliği yapmak ve turizm seyahat acenteleri aracılığı ile turlar düzenlemek. 5-Şirket yukarıda yazılı amacına ulaşmak için iştigal konuları ile ilgili olarak daha önce kurulmuş yada yeni kurulacak şirketlerle ortaklıklar kurabilir yada sadece bir işe yönelik iş ortaklıkları oluşturabilir. Konusu ile ilgili makine ekipman teçhizat nakil vasıtaları mahzeme ve parçalarını yurt içinden ve yurt dışından tedariki imalatı imal ettirilmesi gayesiyle tesisler kurulması kiralanması işletilmesi gereğinde de devredilmesi ve satılması işlemlerini yapabilir. Konusuyla ilgili olarak menkul ve gayrimenkuller temellik ve satın almak satmak kiralamak kiraya vermek inşa ettirmek giriştiği iş ve taahhütlerin gerektiği hallerde hizmetin yürütülmesi için gereken her türlü vekaletnameleri alıp vermek başkalarına ait menkul ve gayri menkuller üzerinde şirket lehine ve aleyhine rehin ve ipotek tesis etmek ve bunları tescil etmek bunlar üzerinde hertürlü hakiki ihtisas etmek ayni ve şahsi hertürlü teminat vermek. 



Geri Dön