23 / 07 / 2024

Aybek Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aybek Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yunus Özbek tarafından kuruldu.




Aybek Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Özbek tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aybek Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık, mühendislik ve teknik müşavirlik hizmetleri vermek. Plan, proje, teknik hesaplar, kontrollük, danışmanlık, etüt, araştırma, fizibiliteler, tasarım ve uygulamalarını yapmak. Her türlü sistem ve cihazlar üzerinde araştırma geliştirme (AR-GE) faaliyetleri yapmak. b. Şehir planları, imar ıslah planları, arazi parselasyonlarıve mevzi imar planları hazırlamak. Hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak. İnşaat mühendisliği projelerinin yapılması, projelerin tasdiki, yapılmış bulunan projelerin tadilat ve değişikliğini yapmak ve yaptırmak, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön