27 / 04 / 2024

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile bir araya getiren hummel, Mindful Training koleksiyonuna Danimarka’dan gelen yeni parçaları da ekleyerek İskandinav minimalizmi ile genişletmeyi sürdürüyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Nisan 2023 fiyat listesi...



hummel Türkiye, LifeStyle 2023 koleksiyonunun tanıtımından sonra Danimarka’dan gelen yeni ve farklı tasarımların yer aldığı Mindful Training koleksiyonunu satışa çıkardı. Fotoğraf çekimlerinde ise marka elçisi, ünlü oyuncu Aybüke Pusat yer aldı. Bu koleksiyon, bireyin kendini bulma yolculuğunda doğadaki özüne dönmesine imkan sağlarken; zihinsel ve fiziksel dikkat dağınıklığını ortadan kaldırmak amacıyla tasarlandı.

Aybüke Pusat ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Spordan dansa, yogadan koşuya hareket ederek zihnini ve bedenini doğa ile beslemeyi seven insanlara hitap eden Mindful Training koleksiyonu, geri dönüştürülebilir kumaştan Bee Cool teknolojisi kullanılarak üretiliyor. Doğal enerjiyi dışarı çıkarmak için dikişsiz tasarlanan bu koleksiyon, farklı parçaları kombinleme özgürlüğü sunuyor. Sürdürülebilir dokuları ve estetik anlayışı ince işçilik ile birleştiren tasarımlar hareket anında ve sonrasında ciltte serin ve kuru bir his bırakırken şehirde, doğanın huzurunu yaşatıyor.

Aybüke Pusat ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

hummel’ın Mindful Training koleksiyonu, kusursuz silüetler, minimalist estetik ve zihin-beden bağlantılarına odaklanıyor. Koleksiyon, farklı parçaları birleştirme imkânı tanımakla kalmayıp ayrıca işlevselliği aşan silüetleriyle birlikte, sürdürülebilir doku ve ince işçiliğin ön plana çıktığı kusursuz yapılar sunuyor.

hummel’ın temellerine inerek nefes alabilen kumaşları içeren Mindful Training koleksiyonu, yogilere, dansçılara ve fitness tutkunlarına antrenmanın başından sonuna kadar hizmet eden basitleştirilmiş, estetik ve teknik tasarımlar sunuyor.

Peki hummel’ın Mindful Training koleksiyonunun fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte hummel’ın Mindful Training koleksiyonunun fiyat listesi....


Geri Dön