Magazin

Ayça Varlıer New York’a taşınıyor!

Broadway’den teklif gelen güzel oyuncu Ayça Varlıer, New York’a taşınmaya karar verdi.  Evini taşıdığını söyleyen  Varlıer, Broadway'de müzikal çalışma yapacağını anlattı.

Güzel oyuncu Ayça Varlıer, hayatıyla ilgili yeni kararlar aldığını açıkladı. 16 yaşında The Hartt School’dan mezun olan Varlıer, Harvard Üniversitesi’nin Moskova Sanat Okulu’yla ortaklaşa gerçekleştirdiği program kapsamında beş ay Moskova’da, iki yıl Boston’da kaldı. Oyunculuk üzerine master yapan Ayça Varlıer, hayallerini gerçekleştiriyor.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; yeniden Amerika’ya gideceğini açıklayan Varlıer, Broadway'den gelen müzikal çalışmaya 'evet' dedi. 

TÜRKİYE’DE POPÜLER OLAMADIM

Türkiye'de belli bir başarıya ulaştığını ama popüler olamadığını söyleyen Ayça Varlıer, “Türkiye’ye geri dönmemin sebebi Green Card olmamasıydı. Ama şimdi erkek arkadaşım Green Card’lı, aynı zamanda Amerikan vatandaşı. Türkiye beni çok iyi eğitti. Almadığım ödül kalmadı. Türkiye’de başarılı oldum ama popüler olamadım. Çünkü sanatımla ilgilendim” diye konuştu. 

Türkiye’de şöhret olmakla ilgili konuşan Varlıer, şunları söyledi: “Şöhret olmak isteyen bir insan için ben doğru biri değilim. Bana gerçekten oyuncu olmak istiyorum diyen gelmeli. Şöhret bir kimlik değil. Şöhret toplum arasında konuşulan bir vasıf. Çok da basit bir şey.”