28 / 04 / 2024

Ayçiçeği Vadisi Yenikent'i canlandıracak!

Ayçiçeği Vadisi Yenikent'i canlandıracak!

Ayçiçeği Vadisi Yenikent'i canlandıracak. Geçtiğimiz ay imar planlarına işlenmesi konusunda ilk adımı atılan dev projenin komisyondan gelen raporları da Pazartesi günü toplanacak mecliste gündeme gelecek.



Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili 2'de hayata geçirilecek olan Ayçiçeği Vadisi projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında hazırlanan imar planlan Pazartesi günü mediste görüşülecek. 


MECLİSE GELİYOR 


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun 30 Mart seçimlerinden Önce açıkladığı projelerden olan Ayçiçeği Vadisi Rekreasyon Projesi için çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz ay imar planlarına işlenmesi konusunda ilk adımı atılan dev projenin komisyondan gelen raporları da Pazartesi günü toplanacak mecliste gündeme gelecek. 


DEV PROJE 


Çalışma ile Camili 2'de Ayçiçeği Vadisi olarak bilinen 130 bin metrekarelik alanda rekreasyon projesi başlatılacak. Proje alanında, Sakarya'ya hitap edecek yeni bir şehir parkı inşa edilecek. Gölet, piknik ve spor alanları, yürüyüş yollan, restoran, kafeterya. sosyal amaçlı kullanılacak tesisler ve otoparklar yer alacak. 


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön