Ekonomi

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. İşte konu ile ilgili detaylar... Yaşanan gelişmelere göre, Carrefoursa marketleri tarafından başlatılan indirim resmen açıklandı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. Yaşanan gelişmelere göre, Carrefoursa marketleri tarafından başlatılan indirim resmen açıklandı. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? İndirimli ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? İndirimli ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? sorularının yanıtları hakkında bilgi vermeden güncel fiyatları paylaşalım.

Milyonlarca kişinin merak ettiği ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son müjde Carrefoursa'dan geldi. Dev market Komili ve Yudum zeytinyağı çeşitlerinde, Pınar tereyağı çeşitlerinde ve bazı indirimler yaptı.  

Peki milyonlarca vatandaşın merak ettiği ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? İndirimli ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? 
 

AYÇİÇEK YAĞINA DEV İNDİRİM YAPILDI

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre, 102,90 liraya satılan Yudum Ayçiçek yağı yüzde 22 indirime girdi ve fiyatı 72,90 TL’ye düştü. Yine yapılan güncel indirimlere göre,  Türkşeker Toz Şeker 5 kg fiyatı 36,50 liraya inerken, Carrefour Ayçiçek Yağı 1 lt fiyatı ise 28,90 lira olarak duyuruldu. Dev marketin yaptığı indirim kapsamında Carrefour Ayçiçek Yağı Pet 5 litre fiyatı da 119,00 lira olarak açıklandı.

İndirimli ürünler şu şekilde:

KDV’yi fiyatlara yansıtmayana ağır cezalar geliyor!