Kent Haberleri

Ayçiçek yağında son zamanların en büyük indirimi! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Çeşitli marketler tarafından ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapıldığı duyuruldu. 4 litre ayçiçek yağına büyük indirim dev indirim geldiğini ifade eden marketler, vatandaşların stoklar tükenmeden almaları gerektiğini duyurdu. 2023 yılı için yapılan asgari ücret zammı, gıda ürünlerine her geçen gün gelen zam nedeniyle günden güne erirken, alım gücünün düşmesi sonucu insanların en temel gıda ürünlerine bile sahip olmamasına neden oluyor

Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz, gıda ürünlerinden konfeksiyon ürünlerine kadar pek çok kalemde peş peşe zam gelmesine neden oluyor. 2023 yılı için yapılan asgari ücret zammı, gıda ürünlerine her geçen gün gelen zam nedeniyle günden güne erirken, alım gücünün düşmesi sonucu insanların en temel gıda ürünlerine bile sahip olmamasına neden oluyor.

Bu nedenle, özellikle zincir marketler, insanların en temel gıda ürünlerine erişebilmesi için ardı ardına indirim kampanyaları düzenleyerek alım gücünün düşmesini ve gıda ürünlerine her geçen gün gelen zamları bir nebze de olsa hafifletmeyi amaçlıyor. İndirim kampanyaları kapsamında, zincir marketler, genelde siyah çay, beyaz peynir, süt, ayçiçek yağı, ve et gibi en temel gıda ürünlerine yönelik yapılıyor.

İşte detaylar...

Bu kapsamda bazı marketler yeni bir indirim kampanyası haberini duyurarak ayçiçek yağına büyük indirim geldiğinin müjdesini verdi. 4 litre ayçiçek yağı o markette çok düşük fiyattan satışa çıktığı duyuruldu. 2022 yılında ayçiçek yağı fiyatlarına gelen büyük ölçekli zamlar pek çok insanın var olan geçim mücadelesinin üzerine binmesine neden olduğu biliniyor. Bu nedenle zincir marketler tarafından yeni indirim haberleri duyuruluyor.

İNDİRİM HABERLERİ DUYURULDU 

Yeni bir indirim haberinin daha duyuran Çağrı Market, vatandaşlara ayçiçek yağına indirim yapıldığının müjdesini verdi. Ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar, Çağrı Market’in indirim haberine çok sevinerek indirimli ayçiçek yağını satın almak için markete akın etti.

AYÇİÇEK YAĞINA 52 LİRA İNDİRİM

Ayçiçek yağında büyük indirim Çağrı Market'ten geldi. Çağrı Market Komili 4 litre Ayçiçek Yağını 159,95 lira yerine 124,95 liradan satmaya başladığını duyurdu.

Ayrıca, online alışveriş yapacak insanların da Bizim Toptan’ın resmi internet sitesi üzerinden 124.90 TL’ye 4 litre ayçiçek yağı alabileceği belirtildi.

Fakat 4 litre Yudum ayçiçek yağının ise 175.90 TL’ye satıldığı belirtildi. Bu doğrultuda ayçiçek yağına 52 TL’lik indirim yapılmış oldu.

Çiftçiye peş peşe yeni hibe çağrısı! Detaylar belli oldu! Hemen bakın!

Akaryakıtta devrim gibi bir gelişme! Sürücülerin başına talih kuşu kondu!

SGK’lılara yeni müjde! En az 6 bin TL hesaplara yatacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Bu parayı hemen alın!