Genel

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal oldu

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 1. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi

AYD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AYD'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal olurken, Yönetim Kurulu, Levent Eyüboğlu, Koray Özgül, Gündüz Bayer, Coşkun Bedük, Ulvi Suvarioğlu ve Serhan Ercivelek'ten oluştu. (AA)

AYD, 1. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

"AYD, 6 ayda inanılmaz bir noktaya geldi. Üyeler aynı hızla çalışmaya devam dedi"

Üyelerinin geniş katılımı ile 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştiren AYD'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal oldu. AYD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Levent Eyüboğlu (Multi Turkmall), Koray Özgül (Corio) ve Gündüz Bayer (Metro Group)'den oluştu. Diğer Yönetim Kurulu üyeleri ise, Coşkun Bedük (Eczacıbaşı), Ulvi Suvarioğlu (Dati Yatırım) ve Serhan Ercivelek (Sinpaş Gayrimenkul).

AVM sektörüne sorumlu liderlik yapmak amacı ile Şubat 2009'da resmen kurulmuş olan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği, Haziran ayında Kanyon'da ofisini açtı. Kuruluşunun 6. ayı içerisinde üyelerinin kontrolünde bulunan faaliyet halindeki 2.200.000 m² kiralanabilir AVM alanı ile sektörün yaklaşık %50'sini temsil ediyor.

AYD kısa dönemde 7 projeyi hayata geçirdi ; Arama Konferansı, Sektör Basın Toplantıları, I. AVM Yatırımları Konferansı, AYD - Akademetre işbirliği ile her ay düzenli olarak yayınlanan AVM ENDEKSİ Bülteni, AYD bünyesinde yürütülen AVM Databank Projesi, AVM Standartları tavsiye paketi, AYD - Soysal işbirliği ile gerçekleştirilen AVM Yöneticileri için Eğitim Sertifika programı AYD Başkanı Hakan Kodal "AYD 6 ayda inanılmaz bir noktaya geldi. Tüm üyelerimize ve çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli komite üyelerine, çok değerli medya dostlarımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar yapılanlar kurumsallık, şeffaflık ve sorumlu liderlik adına çok önemli. Sektörde ciroların artışı da sevindirici. Ancak AVM ve perakende sektörünün ele alınması gereken daha bir çok konusu var ve büyümede sürdürülebilirlik şart" dedi.