27 / 04 / 2024

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.



Aydın Nazilli'deki bu satılık mülk, büyük bir arazi üzerine inşa edilen kargir ev ve verimli bir kirazlık içeriyor. Detaylar haberimizde.

İcradan Satışa Çıkarılan Aydın Nazilli'deki Kargir Ev ve Kirazlık

Aydın İl Genelindeki Nazilli ilçesindeki Aşağıyakacık Mahallesi'nde bulunan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satılığa çıkarıldı. 2.768,49 metrekare yüzölçümüne sahip olan bu taşınmaz, tam hisseli olarak tapu kaydında yer almaktadır. Nazilli ilçesinin yerleşim alanının güneydoğusunda ve yerleşim alanı içerisinde bulunan taşınmazın kuzeyi taş örme yol, güneyi ise dere ile çevrilidir. Yaklaşık 3 metrelik bir kot farkıyla yoldan aşağıda bulunan taşınmaz, düz ve düze yakın bir eğime sahiptir.

Bu taşınmazın özellikleri arasında 15 adet meyve ağacı (zeytin, kiraz vb.) ve 2 adet yüksek tünel naylon sera bulunmaktadır. Sulanabilir bir arazi olan taşınmaz, sebze, tek yıllık ve çok yıllık ürünlerin yetiştirilmesi için uygundur. Ayrıca üzerinde yapı bulunan taşınmazın, tarımsal üretim amaçlı kullanılan kısımları da bulunmaktadır.

Kargir ev ve kirazlık arazinin üzerinde yer alan yapı, 163 metrekare taban alanına sahip 2 katlı bir yapıdır. Zemin katı depo ve ahır, üst katı ise mesken olarak kullanılmaktadır. Ancak zemin katın natamam durumda olduğu ve değerleme işleminin buna göre yapılacağı belirtilmektedir. Taşınmazın üzerindeki yapı, arazi ve ağaçlarla birlikte toplam değeri 586.599,20 TL olarak belirlenmiştir.


Geri Dön