27 / 04 / 2024

Aydoğanpark Tuzla'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Aydoğanpark Tuzla'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Ay doğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Aydoğanpark Tuzla'da, daireler en geç 18 ay sonra teslim edilecek" dedi. Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor...




Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Aydoğanpark Tuzla'yı görücüye çıkardı. Basın toplantısında projeyi tanıtan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Anadolu yakasının en iddialı projelerine imza attıktan sonra şimdi de İstanbul'un ulaşımı en kolay noktası haline gelecek Tuzla'da, AydoğanPark Tuzla projemizle yer almaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Diğer tüm inşaatlarımızda olduğu gibi Tuzla'da da Aydoğan İnşaat farkını ortaya çıkaracağız" dedi. Tuzla'nın en popüler lokasyonlarından biri olan İstasyon Caddesinde 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla'da, daireler en geç 18 ay sonra teslim edilecek. 


Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzI me havuzu, çocuk B yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıJ lann yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3 + 1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Uygun ödeme koşullarıyla dikkat çeken Aydoğanpark Tuzla'nın lansmana özel olarak belirlenen satış fiyatı ise brüt metrekare üzerinden metrekaresi 2 bin 750 TL olacak. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön