28 / 04 / 2024

Aydos Country çocuklu ailelerin gözdesi!

Aydos Country çocuklu ailelerin gözdesi!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Aydos Country projesi çocuklarını şehrin gürültüsünden uzakta büyütmek isteyen ailelerin tercihi oluyor. 



Aydos Country, Aydos Ormanı’nın yanı başında Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. ‘Hemen teslim al, 2019’da ödemeye başla’ avantajı sunan proje çocuklarını şehrin gürültüsünden uzakta büyütmek isteyen ailelerin tercihi.


ORMANIN YANI BAŞINDA, DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM


Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country'de doğanın içinde yaşamak isteyen aileler çocuklarını tam bir doğa dostu olarak yetiştiriyor. Çocuklar evde bilgisayar başında değil, mavi ve yeşilin tam ortasında bisiklete binerek büyüyor. 

 

Aydos Country çocuklu ailelerin gözdesi!


ÇOCUKLAR İÇİN ÖZGÜR VE GÜVENLİ MAHALLE HAYATI


Aydos Country’de oturuma başlayan ailelerin yüzde 90'ı çocuklu ailelerden oluşuyor. Komşuluk ilişkilerini devam ettirecekleri ortamı isteyen aileler hem Aydos Ormanı’nın doğal güzelliklerinden hem de ‘country’ yaşam anlayışıyla tasarlanan peyzajdan yararlanmaya başladı. 


Trafiğe kapalı alanda tasarlanan güvenli mahalle ortamında, doğayla temas halinde büyüyecek şanslı çocuklar için özel tasarlanmış ağaç evler, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaykay pisti ve oyun alanları çocukları bekliyor. 
 

Aydos Country çocuklu ailelerin gözdesi!


GÜNE METROPOLDEN UZAKLAŞMADAN, KUŞ SESLERİ İLE UYANIN


Aydos Country projesi, Kuzey Marmara Otoyolu ve metro güzergahında olması sayesinde yakın gelecekte çok değer kazanacak projeler içinde yer alıyor. 

 

Aydos Country çocuklu ailelerin gözdesi!

 

YÜZDE 5 PEŞİNATLA HEMEN TESLİM, 2019’DA ÖDEME

Aydos Country projesinde wellness-spa, kapalı yüzme havuzu, fitness gibi alanlar günün yorgunluğunu atmak için sizleri bekliyor.  Projede daire sahibi olmak için yüzde 5 peşinat ve 2019 yılında başlayacak taksitlerle ödemeler yapılıyor. 


Web: https://www.aydoscountry.com/tr/
 
 


Geri Dön