28 / 04 / 2024

Aydos Country Sinpaş nerede?

Aydos Country Sinpaş nerede?

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede teslimler Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Aydos Country Sinpaş nerede?



Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.


Dairelerin büyüklüleri 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Projede ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.


Sosyal kullanım alanları arasında  Aydos Country  Sinpaş projesinde güvenlik, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları ve yüzme havuzu gibi donatıları bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında proje 10 bin TL peşinat sağlandığında, 2 ayrı ara ödeme uygulanıyor ve kalan kısım ise Şubat 2017'de ödeniyor. Projede daire teslimlerinin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Aydos Country Sinpaş nerede?

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunan proje konum bilgisi kapsamında Ataşehir ve Kartal'a 1 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Projede konutlar 243 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Aydos Country Sinpaş nerede?

Adres: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country Sancaktepe iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön