28 / 04 / 2024

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Firma: Çavuşoğlu Yemenler Grup

Proje: Aydos Yeşilçam Evleri

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.



Çavuşoğlu Yemenler Yapı, yeni projesi Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye bastı. Aydos Yeşilçam Evleri projesinde 368 adet konutun yanı sıra 26 adet dükkan da yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 694 milyon 364 bin 352 TL'ye mal olacak.

İstanbul İli, Pendik İlçesi Dolayoba Mahallesi, 5059 Parsel tapu adresinde yükselecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin arsa alanı 22 bin 400 metrekare olarak açıklandı.

İnşaat alanı 57 bin 878 metrekare olarak açıklanan Aydos Yeşilçam Evleri'nde 13 blok yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Blokların A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, L, K, M şeklinde isimlendirildiği Aydos Yeşilçam Evleri projesinde yangın merpeni, yangın güvenlik holü, sığınak, pano odası, normal asansör ve mekanik-teknik alanlar da yer alacak.

Proje kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Aydos Yeşilçam Evleri projesinde 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness, 2 adet sauna, 2 adet buhar odası, 1 adet soyunma odası, 2 adet wc, duş ve lavabo yer alacak. Ayrıca projede peyzaj alanı, yürüyüş ve bağlantı yolları, süs havuzu ve çocuk parkı da bulunacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik e 368 konutluk yeni proje geliyor!

AYDOS YEŞİLÇAM EVLERİ NEREDE?

Aydos Yeşilçam Evleri'nin çevresinde konutlar, siteler, cami ve okul yer alıyor. Proje alanının 115 metre kuzeyinde Tepe Camii 130 metre güneyinde Hacı Bayram Veli Camii yer alırken, 1130 metre kuzeyinde Aydos Ormanı bulunuyor.

PENDİK AYDOS YEŞİLÇAM EVLERİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Pendik Aydos Yeşilçam Evleri projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor. Söz konusu bu sürenin 15 ayı kaba inşaata, 5 ayı ince inşaata ve kalan 4 ay ise altyapı ve peyzaj çalışmalarına ayrılacak.


Web: https://www.cavusogluyemenler.com/

 

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Viamar Lily satışta! Yeni proje!

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön