04 / 05 / 2024

Ayhan Demir Çelik, Gebze şubesinde yatırımlarını sürdürüyor!

Ayhan Demir Çelik, Gebze şubesinde yatırımlarını sürdürüyor!

Firmanın geçen yıl devreye aldığı bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubesinde tamamlayıcı yatırımlara devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, "Kesim parklarına çeşitli modernizasyon yatırımları yaptık" dedi...



Firmanın geçen yıl devreye aldığı bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubesinde tamamlayıcı yatırımlara devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, "Kesim parklarına çeşitli modernizasyon yatırımları yaptık" dedi. Dere, stok güçlerini de artırdıklarını bildirdi Büyük bir yatırımla 2012 yılında devreye aldıkları bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubelerine tamamlayıcı yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirten Ayhan Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, kesim parkına çeşitli modernizasyon yatınmlan yaptıklarını ifade etti. 


Sektörde yaşanan daralmaya rağmen stok yatırımlarına da devam ettiklerine işaret eden Dere, özellikle sıcak iş ve plastik kalıp çeliklerinde stok güçlerini artırdıklarını vurguladı. Kalıp ve makine sektöründe kullanılan takım çelikler ve özel alaşımlar ithalatçısı olarak faaliyet gösteren Ayhan Demir Çelik'in yeni ürün yatırımlarının da sürdüğünü anlatan Dere, geçen yıl yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos'u piyasaya sunduklarını hatırlattı. 


Keylos'un kullanıcılardan tam not aldığını söyleyen Dere, ürünün farklı özelliklere sahip versiyonlarını da sektörün hizmetine sunduklarını kaydetti. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini benimsediklerini ifade eden Turan Dere, "Sektörde 34 yılı geride bıraktık. Geçen yıl tanıtımını yapmış olduğumuz yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos, 2002 malzemesi, kullanıcılardan tam not aldı. Ürün, yüksek parlatılabüirlik, işlenebilirlik ve ön sertliğin istendiği uygulamalarda sanayinin tercih edilen malzemesi konumuna gelmiştir. Ayrıca farklı kullanıcı taleplerini karşılamak maksadıyla yeni nesil ön sertleştirilmiş Keylos UP ve Keylos PLUS' ı da sektöre kazandırdık" diye konuştu. 


Diğer yandan distribütörü oldukları Lucchini RS ile yapılan görüşmeler sonucu sektöre farklılık getirmek için standart üretim şekli siyah (dövme) yüzeyli olan Lama Beylos 2714 malzemelerimiz üretim prosesinin ardından frezelenmiş olarak ithal edilmektedir. Bu teslimat şekli, özellikle talaşlı imalat zamanını kısalttığı ve maliyeti düşürdüğü için dövmeciler tarafından olumlu karşılanmış ve tercih nedeni olmuştur" açıklamasında bulundu. Otomotiv, inşaat ve beyaz eşya sektörlerinin yükseliş trendine devam et"Keyk» tam not aldı" Firmanın yeni ürün yatırımlarının sürdüğünü ifade eden Turan Dere, geçen yıl yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos'u piyasaya sunduklarını hatırlattı. Dere, Keylos'un kullanıcılardan tam not aldığını söyledi. 

tiği görüşünü dile getiren Turan Dere, şunlan söyledi: "Ana ve yan sanayide mevcut olan projelerin bir çoğuna direkt veya dolaylı yoldan katıldık. Hem sektöre yeni soluk ve rekabet getiren patentli malzemelerimizle destek verdik, hem de konvansiyonel ürünlerimizi sunmaya devam ettik." 



Dünya Gazetesi 


Geri Dön