28 / 04 / 2024

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!


Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.



Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.
Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Konusu:

1.Her türlü gayrimenkul malları alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, devredebilir, her türlü menkul mallar ile bilumum kara, hava ve deniz taşıtları ile traktör ve iş makinalarını satın alabilir, kiralayabilir, bağış olarak kabul edebilir, bağışlayabilir ve satabilir ithal ve ihraç edebilir; konusu ile ilgili olarak uluslararası lisanslar alabilir. Kiralama ve işletmecilik hususunda gerekli gördüğü tüm sistemleri kurabilir. Kurulmuş bilumum sitemleri satın alabilir veya kiralayabilir. 2. Kara, hava, deniz ya da demiryolu ile turizm amaçlı her türlü taşımacılık yapmak, bu amaçla ve bunlar için gerekli olabilecek araçları imal edebilir, satın alabilir, ithal edebilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. 3. Yeni ve ikinci el oto ile pert olmuş araçların alım, satım ve devir işlemlerini yapmak ve bu işlemlere aracılık etmek... ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler,


Geri Dön