Genel

Ayışığı Haltig Place'ta yaşam başladı! 120 bin TL'ye!

Yapımına Ocak 2008 de başlanan   Yedi yıldızlı tatil konseptinin uygulandığı, kendi içinde her türlü sosyal etkinliklerini, spor aktivitelerini hizmetle buluşturan   Ayışığı Halting Place"de hareketli günler yaşanıyor

30 Ağustos"ta   yaşamın başladığı ve her zamanki gibi söz verilen tarihte teslim edilen projede ev sahiplerine anahtarları teslim edildi. Üyeleriyle birlikte bu büyük   heyecanı paylaşarak, vaatlerinin üzerinde tamamladığı projesiyle   tam not alırken ziyaretci akınına uğradı. Projelerinde müşteri profiline dikkat etmeyi, teslimden sonra da üyelerine her konuda destek vermeyi ilke edinen   Demir İnşaat   yürüdüğü inşaat sektöründe arkasında bir imza daha bırakmış olarak yoluna devam ederken, bir yandan da geleceğe dair projelerini   hazırlamaya devam ediyor.

120.000 TL'den başlayan fiyatlarla kalan son dairelerinde yaptığı kampanya ile bu elit yaşama sahip olmak isteyenler yerlerini alabilirler. şžehir merkezinde iç içe yaşamaktan boğulan,özellikle trafik ve otopark sorunundan,gürültüden,kirli havadan ve eski yapıların sorunlarından bunalan;yeşil alan,bol oksijen, sessizlik, konfor hayali kuran insanlar merkezden uzak yeni konut projelerini tercih ediyor.Bu tercihler ve ihtiyaçların giderilebileceği konutlara oluşan talebin farkında ve bilincinde olan Demir İnşaat son yıllardaki projelerini beklentiler doğrultusunda gerçekleştirdi.Y eni başlayacağı projesinde de müşterilerin beklentilerine konfor, lüks ve sosyal donatıları ekleyerek teknolojiyi   en iyi şekilde kullanıyor.

Üyelerine her zaman yüzde 40'a varan yatırım garantisi sağlayan grup yoğun talep üzerine yine aynı bölgede   yeni projesi ˜"Ayışığı Halting Place 2 ˜"için çalışmalarını tamamlayarak satışa çıkmaya hazırlanıyor. 2012 Aralık da teslim edilmesi planlanan, güçlü bir mimari kadronun çalıştığı projede lüxün,konforun, eğlencenin ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı, masal tadında bir hayat sunmayı hedefliyor. Her projesinde beklentilerin üzerinde yaşam alanları yaratan Demir İnşaat kendi hedeflerinide yükselterek yeni projesine yön veriyor.

0 212 853 70 70 - 71

www.demirinsaat.com.tr

info@demirinsaat.com.tr  

Projeden görüntüler için tıklayınız...