02 / 05 / 2024

Ayışığı Halting Place'ta 9 bin 400 TL peşinatla! Taksitler bir yıl sonra!

Ayışığı Halting Place'ta 9 bin 400 TL peşinatla! Taksitler bir yıl sonra!

Ayışığı Halting Place'ta "yüzde 8 peşinat" kampanyası başlatıldı. Taksit ödemeleri ise bir yıl sonra başlıyor...



Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nün merkezinde inşa edilen olan Ayışığı Halting Place'ta anahtar teslimi Ağustos 2010'da yapılacak. Ev alanlar, ilk etapta daire bedelinin sadece %8'ini vererek geriye kalan tüm ödemelerine de gelecek yıl başlayacak. Böylelikle, hem ev kirası, hem banka kredisi ödeme sorunu da ortadan kalkacak.Ayışığı'nı seçenler, evlerine yerleştikten ya da kiraya verdikten sonra borcunu ödemeye başlayacak!

Ayışığı Halting Place'ta alanları 65 ile 240 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 117 bin 500 TL'den başlıyor, 390 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 8'lik peşin ödemeden sonra kalan bakiye Vakıfbank'tan yüzde 0,84'ten başlayan faiz oranlarıyla kredilendiriliyor. 120 ay vadede ise yüzde 0.94 faiz uygulanıyor.

İnşaatına 2008 yılının Mayıs ayında başlanan Ayışığı Halting Place'ın yapımı Ağustos 2010'da tamamlanacak. 13 bin metrekarelik alana kurulan Ayışığı Halting Place'ın toplam inşaat alanı 60 bin metrekare.

Ayışığı Halting Place'ın ortak kullanım alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamları, saunalar, fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, squash, tenis kortu, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, şelale ve suni gölet, barbekü alanları, özel oturma alanları ve kafeteryalar bulunuyor.

7 ve 9 katlı binalardan oluşan Ayışığı Halting Place'ta toplam 346 daire ve 7 adet ticari alan bulunuyor. Projenin en önemli özelliği astım ve bronş hastaları İçin hazırlanmış özel tuz odalarının bulunması. Polanya'nın Velicko şehrinde özel olarak imal edilen "tuz odaları astım, öksürük, bronşit, alerjik hastalıklar gibi birçok sorunu tedavi ettiği kanıtlanmış. Odada, yer ve duvarların kaya tuzuyla kaplanmasıyla havaya karışan tuz partikülleri, solunum yoluyla vücuda yayılıyor. Ayrıca spor sırasında kaybedilen tuzun, sağlıklı bir şekilde kazanılması da sağlanıyor.

Ayışığı Halting Place, Atatürk Havalimanı'na 15 kilometre, E-5'e 300 metre, TEM'e 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.

0 212 853 70 70 - 71

www.demirinsaat.com.tr

[email protected] 

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön