27 / 04 / 2024

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 



Volkan Aslan ile 2019 yılında gösterişli bir düğün töreniyle dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL'lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Coşkun, dediğini yaptı dedirtecek lüks villası görenleri adeta kendine büyülüyor.  

Aylin Coşkun un Zekeriyaköy deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

''TAKILARLA 5 MİLYON LİRALIK VİLLA ALABİLİRİM''

1997 yılında güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçilen Aylin Coşkun, bir süre mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra müziğe olan ilgisinden dolayı kariyerine şarkıcı olarak devam etti.

Sinsirella, Manzara ve Yok artık gibi şarkılarıyla hafızalarda yer edinen Aylin Coşkun, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık  gündemde yer alıyor. 

Ünlü şarkıcı Coşkun, Volkan Aslan ile 15 yıllık ilişkisini 2019 yılında evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin gösterişli düğünü günlerce magazin gündeminde yer aldı. Ünlü şarkıcı, düğün sonrası "Takılarla rahat 5 milyon TL'lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" açıklamasında bulundu.

Aylin Coşkun un Zekeriyaköy deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

4 KATLI LÜKS VİLLASININ KAPILARINI AÇTI

Takvim Gazetesi'nde yer alan haber göre; Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun Zekeriyaköy'deki 4 katlı bahçeli ve havuzlu villasının kapılarını açtı. Ünlü şarkıcının evindeki lüks ve gösterişli detaylar ise dikkat çekti. 

Eşiyle birlikte Zekeriyaköy'de 4 katlı bahçe ve havuzlu bir villada yaşayan şarkıcı, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. Coşkun'un lüks detaylarla  donattığı muhteşem manzaralı lüks evine bir bakan bir daha baktı. Şarkıcı Aylin Coşkun kameraları tahtında karşıladı. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Geri Dön