03 / 05 / 2024

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.



Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri 1-) Demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb. alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-) Her türlü nalburiye işleri yapmak. bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. Tekstil: 1-) Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-) Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3-) Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak.
 


Geri Dön