19 / 05 / 2024

Ays Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ays Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mukerrem Soysal tarafından kuruldu.




Ays Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mukerrem Soysal tarafından kuruldu.

Ays Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
01=Başta çöp toplamak üzere çevre düzenleme temizlik hizmetleri gibi alanlarda faaliyetlerde bulunmak bu gibi işlerin ihalelerine iştirak etmek taahhüt etmek çöp nakil işlerini yapmak. Toplanan çöplerin imhası için tesisler kurmak. Bunların toplanabilmesi için gerekli arabaların techizat ve makinaların alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak bunların kiralanması yada kiraya verilmesi için gerekli ihalelere katılmak. 02=Bayındırlık hizmetlerinde kullanılan her türlü yapı elemanlarının asfalt beton kum çakıl çimento mıcır taş mermer biriket muzaik bordürtaşı parke tuğla demir Kereste ve benzeri malzemelerin imalat ve ticaretini yapmak,bunlarla ilgili imalat tesislerini kurmak ve işletmek kömür ocakları taş ocakları ve bilimum maden ocaklarının işletilmesi ile beton mamulleri ve diğer beton türevlerinin tesislerini kurmak işletmek enerji ile ilgili konularda faaliyetlerde bulunma.Bunlarla ilgili ihalelere katılmak almak ihaleler açmak gerektiğinde taşaronluk yapmak.
 


Geri Dön