Yeni Şirketler

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...  İTO'dan alınan verilere göre; Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Ayşegül Peker tarafından kuruldu

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, Şişli'de 19 milyon Türk Lirası sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu. 

İTO'dan alınan verilere göre; Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Ayşegül Peker tarafından kuruldu. 

Peki Ayşegül Peker kimdir? Daha önce hangi şirketlerde hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker,  Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden 1995 senesinde mezun oldu. 

Ayşegül Peker, Anka Haber Ajansı'nda 1993 ve 1995 yılları arasında muhabir olarak görev yaptı. Ardından 1995 ile 1997 yılları arasında da Akşam Gazetesi'nde muhabir olarak çalıştı. 

1997'de Peker Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ortağı olan Ayşegül Peker, 2017'den günümüzde Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürüyor. 

Peker Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; 100 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Hasan Paker, Ayşegül Peker ve Ali Fuat Peker ortaklığında kurulmuştu. Şirket, 2011 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Ayşegül Peker şu projelerde yer aldı: 

* 2013 - Bomonti Business Center

* 2015 - Sultan Makamı

* 2015 - Nef22 Ataköy

* 2015 - Anthill Residence

* 2017 - Dormagen - Almanya

* 2017 Heinsberg – Almanya

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...