29 / 04 / 2024

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Çatalbaş tarafından kuruldu.



Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Çatalbaş tarafından kuruldu.

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4-) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 5-) Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 6-) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 7-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektörlere ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, ,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 8-) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 9-) Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 10-) Her türlü büro, bina tesis ve yapılar ile peysaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mümarlık, mühendislik, Teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje Teknik hesaplar, danışmanlık, etüd araştırma tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 11-) Konusu ile ilgili olarak yurt içinde gerekse yurt dışında fabrika, atölye, depo, tesisler açmak, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, satmak. 12-)Konusu ile ilgili gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açılacak ihalelere girmek, teklifler almak, vermek, bu ihalelerle ilgili ortak girişimlerde bulunmak, konsorsiyumlara iştirak etmek.
 


Geri Dön