28 / 04 / 2024

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Aydoğan tarafından kuruldu.



Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Aydoğan tarafından kuruldu.

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL 1-Atık ve hurda toptan ticareti(metal olanlar)(kağıt,cam,plastik vb. ikincil ham maddeler hariç) 2-Tasnif edilmiş metal atıklar hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması 3-Her türlü metal, plastik ve mamul madenini ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini ihracatını ve ithalatını yapmak 4-Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek madde haneler kurmak 5-Gemi fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis işletmeleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütte bulunmak, ihalelere girmek 6-Her türlü demir çelik, bakır, fosfor, pirinç, alüminyum magnezyum nikel, çinko, kalay ve demir dışı metallerin saçları levhaları yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozlan granülleri, boruları alıp satmak 7-Konusu ile ilgili olarak saç boru, profil boru, demir çelik vb. malzemelerin toptan ve perakende alımını ve satımını yapmak 8-Kamu ve özel kuruşlarının açmış olduğu inşaat ve hurda ihalelerine iştirak edebilir, taahhütte bulunabilir ve alt yükleniciye iş yaptırabilir 9-Şirket her nevi hurdanın toplanması ve nakli için her türlü motorlu araç alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 10-Atık ve hurda toptan ticareti(kâğıt, cam, plastik vb. olanların)alımı satımı 11-Şirket faaliyeti ile ilgili depo ve imalathane açabilir İNŞAAT 1-İnşaat ve yıkım atıklarının çalı, çırpı, moloz gibi enkazlarının toplanması ve kaldırılması 2-Kamu ve özel kuruluşların alt yapı işlerine taahhütte bulunmak bizzat yapmak veya yaptırmak 3-İnşaat ile ilgili gerekli araç ve ekipmanları satın alabilir, kiralayabilir 4-İnşaat malzemeleri toptan ve perakende alımı ve satımı 5-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaat(fabrika, atölye sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul,otel,iş merkezi,mağaza,alışveriş merkezi ,lokanta,kapalı spor tesisi,cami kapalı otopark vb. inşaatı) PALET 1-Palet, kutu palet ve diğer ahşap yükleme tablalarının imalatı 2-Her türlü palet alımı satımı 3-Palet imalatı için gerekli ekipmanları alabilir, imalathane ve depo açabilir. OTO YEDEK PARÇALARI 1-Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin alımı satımı ithalatı ve ihracatı yapmak 2-Her türlü motorlu kara taşıtların yedek parça alımı satımı 3-Motorlu kara taşıtlarının parça ve aksesuarlarının bir ücret yada sözleşmeye dayalı olarak toptan ticaretini yapmak


Geri Dön