27 / 04 / 2024

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!


Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.




Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) LOJİSTİK Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) GEMİ Yolcu gemi ve tekneleri, feribotlar, tankerler, frigorifik gemiler, kuru yük gemileri, çekici ve itici römorkörler, tarak gemileri, açık deniz gemileri, hover kraftların ve diğer gemilerin inşası (spor ve eğlence amaçlı olanlar hariç) TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti (çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil) MÜHENDİSLİK Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri (jeodezik, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topoğrafya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik, vb. haritaların hazırlanması) GIDA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti (hazır yemek, gıda tuzu, sos, maya, çorba, pekmez, reçel, fındık ezmesi, makarna, bal, ev hayvanı yemleri vb.)


Geri Dön