Kent Haberleri

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

Bankalar, ardı ardına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Türkiye İş Bankası da bu kapsamda büyük ses getiren kampanyalar serisine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı açıklamayla kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaşan İş Bankası, detayları da açıkladı. Giyim, teknoloji ve yemek sektörleri başta olmak üzere birçok alanda kampanya düzenleyen İş Bankası, yine giyim sektörüne yönelik bir kampanya daha düzenledi ve kampanya kapsamında 300 TL hediye edileceğini duyurdu

En fazla kampanya düzenleyen bankalar arasında başı çeken Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Giyim, teknoloji ve yemek sektörleri başta olmak üzere birçok alanda kampanya düzenleyen İş Bankası, yine giyim sektörüne yönelik bir kampanya daha düzenledi ve kampanya kapsamında 300 TL hediye edileceğini duyurdu.

İş Bankası, resmi internet sitesinden kampanyaya yönelik şu ifadeleri paylaştı:

“İşleminizden önce İşCep ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın. 17 Mayıs 2023 - 18 Haziran 2023 tarihlerinde Maximum Kart’ınızla Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr web sitesinden bir kerede yapacağınız 3 bin TL ve üzeri ilk alışverişte 300 TL değerinde indirim kazanın!”

İşte kampanya detayları...

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya katılımlı olup katılımınız kampanya sürecinde işleminizden önce yapılması gerekmektedir.

Katılmak için İşCep ve Maximum Mobil’de “Kampanyalar” alanından söz konusu kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz.

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR

Kampanyaya, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç) dahil olacaktır.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

Bankamatik Kartları, MaxiPara kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlarla yapılan alışverişler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanım sağlanarak gerçekleştirilen alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan alışverişler kampanyaya kapsamında yer almayacaktır. Ödeme kuruluşları üzerinden gerçekleştirilen, farklı ürün kategorilerinde satış gerçekleştiren sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden gerçekleştirilecek işlemler kampanya kapsamında yer almayacaktır.

EK KOŞULLAR

Kampanya Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr internet sitesinde yer alan Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 3 bin TL ve üzeri işlemleri kapsamaktadır. Kampanyaya yalnızca İşCep ve Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilir

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Kiracılara kötü haber: ‘Kira fiyatları artmaya devam edecek’

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!