Kim Kimdir?

Azhar Aziz Dogar kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Azhar Aziz Dogar kimdir? Azhar Aziz Dogar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Azhar Aziz Dogar biyografisi... Bankacılık sektöründe 28 yılı aşkın tecrübesi bulunan Dogar, kariyerine Citigroup'un yatırım bankacılığı bölümünde başlamış ve daha sonra ABN AMRO Bank'ta Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Baş Risk Sorumlusu Yardımcılığı ve Kredi Portföy Yöneticiliği gibi çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev almıştır

Azhar Aziz Dogar, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan University of Pennsylvania'da İktisat ve Siyasi Bilimler bölümünden lisans, Brown University'den Kalkınma İktisadı alanında yüksek lisans derecelerini tamamlamıştır. Bankacılık sektöründe 28 yılı aşkın tecrübesi bulunan Dogar, kariyerine Citigroup'un yatırım bankacılığı bölümünde başlamış ve daha sonra ABN AMRO Bank'ta Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Baş Risk Sorumlusu Yardımcılığı ve Kredi Portföy Yöneticiliği gibi çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev almıştır.

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Azhar Aziz Dogar kimdir? Azhar Aziz Dogar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Azhar Aziz Dogar biyografisi...

Daha sonra, DIB Capital ve SAMBA Capital'de Baş Risk Sorumlusu olarak görev yapmıştır. National Bank of Abu Dhabi'de Baş Risk Sorumlusu ve Kredilerden (Toptan ve Uluslararası) sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra Dubai Islamic Bank'ta yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. Azhar Aziz Dogar, Dubai merkezli Al Baraka Banking Group'ta Kredi ve Risk'ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olup, bu pozisyonda pek çok başarılı projeye imza atmıştır.

Dogar, bankacılık sektöründe uzmanlaşmış ve özellikle risk yönetimi, kredi portföyü yönetimi, yatırım bankacılığı ve genel müdür yardımcılığı konularında uzmanlaşmıştır. Bu alandaki çalışmaları sırasında 300'den fazla makale yayınlamış ve birçok konferansa katılmıştır. Ayrıca, üst düzey bir yönetici olarak bankacılık sektöründe liderlik görevlerinde bulunmuştur.

Azhar Aziz Dogar, bankacılık sektöründeki uzmanlığı ve yönetim becerileriyle sektörde önde gelen isimlerden biri olarak tanınmaktadır. Finans sektöründeki 28 yılı aşkın tecrübesi, özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki bankacılık faaliyetleri konusunda derin bir bilgi birikimine sahip olmasını sağlamıştır.

Mohamed Ali Chatti kimdir?
Mustafa Büyükabacı kimdir?
Bekir Pakdemirli Kimdir ?