27 / 04 / 2024

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.



Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitiren  Aziz Ahmet Kaçar, 1976 senesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. memuru olarak iş yaşamına başlamıştır. 1988 senesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Fon Yönetiminde kurucu, 1988 Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Bilgi İşlem Bankacı Grup Yöneticisi olarak vazifesini sürdüren Kaçar, daha sonra Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. içinde ATM, banka kartı, çağrı merkezi, mobil bankacılık, POS sistemleri, future 2001 insansız bankacılık, Web bankacılığı gibi yeni teknolojik uygulamaların kuruluşunu yapmştır.

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

1994 senesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Başkent Şubesi içinde Müdürlük ve ilk Finans Market Şubelerinin kuruluşunu yapmıştır. 1997 senesinde ise Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdür Yardımcılığı yağmıştır. Mali İşler, Bilgi İşlem, Bireysel Krediler, Bireysel Bankacılık, Kredi Kartları, Kurumsal Finansman, Pazarlama gibi birçok sahada mesul Genel Müdür Yardımcılığı vazifelerini yapmıştır. Güneş Hayat (Vakıf Emeklilik) Genel Müdürlük statüsünde Yardımcılık, Takasbank Yönetim Kurullarında Üyelik, Bankalar Arası Kart Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıfbank Muhtelif İştiraklerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği, TSKB Yönetim Kurulu Üyeliği vazifelerini idame ettirmiştir.


Geri Dön