Yeni Projeler

Azizoğlu Gayrimenkul'den 400 milyonluk dev yatırım! Central Bahçelievler için start verildi!

Köklü, güvenilir ve yenilikçi bir inşaat şirketi olarak 40 yıldır faaliyetlerini sürdüren Azizoğlu Gayrimenkul A.Ş, yeni projesi ‘Central Bahçelievler’i kadın dostu bir proje olarak hayata geçiriyor.

Azizoğlu Gayrimenkul’ün kadın dostu projesi ‘Central Bahçelivler’de ilk kazmayı vurdu. Çalışmaların başladığı ve kadınların yükünü azaltmaya yönelik pek çok özelliği barındıran proje üç etaptan oluşuyor.

‘Central Bahçelievler’, İstanbul Avrupa Yakası’nın en eski ve insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu lokasyonlarından biri olan Bahçelievler Yenibosna’da konumlanıyor.

Üç etaptan oluşan ‘Central Bahçelievler, 17 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Proje toplam 10’ar katlı dört blokta 181 daire ve toplam bin metrekarelik iki ticari birimden oluşuyor. Projenin öncelikli olarak inşaatına başlanacak olan ilk etabı 3 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. 

Ailelerin kullanımına uygun şekilde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daire tipleri bulunmuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede 2+1 dairelerin büyüklüğü 110-113 metrekare arasında değişirken 3+1 dairelerin büyüklüğü ise 147 metrekare olarak tasarlandı. 

Toplam 400 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçecek olan ‘Central Bahçelievler’ projesinin Eylül 2026 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

CENTRAL BAHÇELİEVLER SOSYAL ALANLARI NELER?

Özellikle çalışan kadınların kendilerine zaman ayırabileceği imkanların olduğu ve içerisinde çocuklarını bırakabilecekleri bir de kreşin yer aldığı ‘Central Bahçelievler’, yakın çevresinde sosyal tesisi olan tek proje olma özelliği taşıyor.

‘Central Bahçelievler’ de iki adet kapalı havuz, spor salonu, yeşil alan, yabancı dil dersinin olduğu bir kreş, çocuk oyun alanları, market, kafe-pastane ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.

CENTRAL BAHÇELİEVLER NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

Cadde üzerindeki konumuyla her yere kolay erişim imkanı sunan Central Bahçelievler’de banka, kafe, tekstil mağazaları, büyük restoranlar, fırın, pastane, terzi, kuru temizleme, eczane, 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Startcity Avm, Airport Avm, 212 Avm, Mall of İstanbul, Metro Güneşli gibi alışveriş alanları yine projeye araçla 5 ila 10 dakikalık mesafelerde bulunuyor. 

Proje ayrıca TEM’e 8 km, E-5’e 3 km, İkitelli - Ataköy Metrosu’na 1.3 km, metrobüse 2.4 km, İstanbul Havalimanı’na 27 km, Memorial Hastanesi 5 km, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’ne 5 km, Bahçelievler Devlet Hastanesi 1.5 km, KültürÜniversitesi’ne 3 km uzaklıkta yer alıyor.

WEB:https://www.centralbahcelievler.com/

TEL: 0850 307 06 90 

Grand City İncivez’de 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Otto Ataşehir’de 8 milyon 881 bin TL’den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Fuyapı'dan Kuşadası'na yeni proje! CityLife satışa çıktı!