Kent Haberleri

Azmi Çelik: Yeni yılda TOKİ konutlarına da gaz verilecek!

1472 Konutun bulunduğu Emekliler TOKİ sitesinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik: “Yeni yılda üniversitemizin doğalgaza kavuşmasıyla birlikte TOKİ konutlarına da gaz verilecek” dedi.

YAPILARI İNCELEDİ

Beraberinde Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve bazı yöneticilerle birlikte Kuyubaşı’ndaki 1472 konut alanını gezen Vali Azmi Çelik, yeni yılda üniversiteyle beraber sitenin de doğalgaza kavuşacağını söyledi. İşmerkezi, cami, okul binası, sağlık ocağının yapılacağı alanı gezen Vali Çelik, Dernek Başkanı Ekmen ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Doğalgazın önümüzdeki yıl Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs alanına verileceğini ifade eden Çelik: “Yeni konut alanları da 2016’da doğalgaza kavuşacak” dedi. Bu arada Dernek Başkanı Ekmen, Vali Çelik’e teşekkür ederek, yeni proje için de çalışmalara başladıklarını söyledi.


Batman Çağdaş



Haber Batman Son Söz  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vali Azmi Çelik, Emekliler Derneği tarafından Batman'a kazandırılan ve Batı Raman'da yapımı devam eden konutları inceledi. 


472 konut projesinin devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Vali Çelik'e, Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen eşlik etti. Vali Çelik'in açıklamasına göre 2016'da konutlara doğalgaz verileceğini söyleyen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen "Vali Bey, Derneğimizin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İş birliği ile yapmış olduğu 1472 konutluk inşaat alanını denetledi. Türkiye'ye örnek teşkil eden bu büyük projemizi çok beğenen Sayın Valimiz binaları, iş merkezini, camii, sağlık ocağının yerini, 4 katlı 32 derslik ilköğretim okulunu dolaşarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Doğalgaz konusunda üniversite rektörü ile konuşan Sayın Valimiz, 2016 tarihinde doğalgazın üniversiteye verileceğini bu sayede sitemize de doğalgaz bağlanacağı müjdesi verdi" dedi.


Umut AYAZ/Batman Son Söz 



Bu haber Batman Çağdaş Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


1472 Konutu hayata geçiren Emekliler Derneği’nin yeni konut projesine Vali Azmi Çelik onay verdi. Yeni projenin TOKİ tarafından onaylanmasını beklediklerini söyleyen Başkan Hüseyin Ekmen; “Bundan böyle birçok İl’de yapılacak projede yine Batman’ın pilot İl seçilmesini bekliyoruz” dedi.

230 DÖNÜM ARSA TAMAM 

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüs yol güzergâhında yapımı tamamlanan ve kuraları çekilen 1472 konutun devamı olan yeni projeye gözler çevrildi. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 6 ay önce yeni konut projesini sundukları Vali Azmi Çelik’ten de destek aldıklarını ifade etti. 230 Dönümlük arsanın yeni konut alanı olduğunu anımsatan Başkan Ekmen söyle devam etti; “Yeni projede konut ihtiyacının 8 bin civarında olduğunu hem Valiliğe hem de TOKİ’ye bildirdik. Eğer bu rakamda konut projesi hayata geçirilirse ancak 500 dönümlük alan yeni projeye yanıt verebilir. Hedefimiz 2016’da diğer İllerde de yapımı planlanan konut projesinde Batman’ın yine pilot İl seçilmesidir.”