Proje Güncel

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alan proje Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 84 adet daire bulunuyor. Peki B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

B-Life Ataşehir Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alıyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 176 metrekare alan arasında değişiyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesi toplam 5 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçiriliyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplantı salonu, sinema odası, playstation odası ve çocuk oyun odası,fitness centrer,yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanları bulunuyor.

 

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

3 blok şeklinde yükselen projedeki daireler Ekim 2016 yılında teslim edilecek. Projedeki daireler 228 bin TL' den başlıyor ve 560 bin TL' ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor.


B-Life Ataşehir Evleri iletişim

Satış Ofisi Adres: Ataşehir Mh. 8020 Sokak No:3a Çiğli / İZMİR

Tel: +90 (532) 111 25 33

Web: http://www.blifeatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com