04 / 05 / 2024

Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkut Yahya Kesici tarafından kuruldu.



Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkut Yahya Kesici tarafından kuruldu.

Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb.lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri bilumum alt yapı ve inşaat işleri;fore kazık,jet grouting (jet enjeksiyon),deep soil mixing(derin karıştıma)diyafram duvar ve bilumum zemin iyileştime işleri b-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtı ve motosiklet yakıtının (benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG vb.) perakende ticareti c-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) d-İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (inşaat demiri ve kerestesi hariç) e-Otoyollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı f-Tekstil ürünlerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (iplik, kumaş, ev tekstili, perde vb. ürünler) (giyim eşyaları hariç)iş elbiseleri maske tikim pazarlama toptan perakende bu işlere ait tüm malzemelerin alımı satışı yapmak


Geri Dön