27 / 04 / 2024

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?



Bab İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki merkezi konumuyla dikkatleri çekiyor. Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen projede, 1 doa 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Bab İstanbul'da yer alan 1+1 konutların büyüklükleri 67 metrekare ile 204 metrekare arasında, 2+1 konutların büyükleri ise 111 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 

Projede toplam 253 adet konut ve 51 adet ticari alan yer alıyor. Projedeki konut teslimlerinin 23 ay sonra gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Bab İstanbul da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

'Yeni bir yaşama açılan kapı' şeklinde nitelendirilen Bab İstanbul projesinde, sauna, buhar odası , spor salonu ve çocuk oyun alanları gibi pek çok sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Özgün ve modern bir yatay mimari ve iç mimari anlayışıyla hayata geçirilen projede, kapalı otopark da yer alıyor. 

Projedeki konutların hepsi yüksek tavanlı, modüler ve ferah olarak tasarlandı. Akıllı ev sistemleriyle donatılan konutlar için birleştirme imkanı da sunulurken, güvenlik sistemleriyle de maksimum konfor sağlanıyor. 

Bab İstanbul da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

BAB İSTANBUL PROJESİ NEREDE? 

Bab İstanbul projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi lokasyonlarından Zeytinburnu'nda konumlanıyor. Proje Olivium AVM'ye 1.4 kilometre, Zeruj Port AVM'ye 900 metre, Marmara Forum AVM'ye 5.9 kilometre mesafede inşa ediliyor. Ayrıca proje, Avrasya Tüneli'ne sahil yoluna, Yenikapı Etkinlik Alanı’na ve Gazhane’ye de yakın mesafede olmasıyla da dikkatleri çekiyor. 

Belgrad Kapı'nın tam karşısında, Balıklı Rum Hastanesi'nin önünde yükselen Bab İstanbul projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların satışları devam ediyor. 

Bab İstanbul da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

BAB İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI NE KADAR? 3 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ 

Bab İstanbul projesinde yer alan 67 metrekarelik 1+1'lerin fiyatları 11 milyon Türk Lirası'ndan, 111 metrekarelik 2+1 evlerin fiyatları ise 17 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://babistanbul.com/

Tel: 444 87 90 

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön