28 / 04 / 2024

Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası 2017!

Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası 2017!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Port Royal

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de yükseliyor. Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor...



Dairelerin Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan  Babacan Port Royal  Evleri toplam 814 daire ile 37 ticari alan olarak yükseliyor. Proje  Babacan Yapı  şmzası taşıyor. 
 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunan Babacan Port Royal projesinde; kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, fitness, sauna, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası gibi olanaklar da olacak. 
 
Babacan Port Royal Evleri CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın, E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.  
 
Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası 2017!
Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat verilerek taksitler 2019 yılının Ocak ayına kadar ertelenebiliyor. Babacan Port Royal daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. 
 

Tel: 444 2 420  
Web: http://www.babacanportroyal.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön