28 / 04 / 2024

Babacan Premium Esenyurt ödeme koşulları!

Babacan Premium Esenyurt ödeme koşulları!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Babacan Premium Esenyurt ödeme koşulları kapsamında vade farksız ve banka kredili ödeme seçenekleri sunuluyor. Babacan Premium Esenyurt'ta ev fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor...




Karma konseptte tasarlanan Babacan Premium projesinde konut, otel ve AVM alanı yer alıyor. Babacan Yapı'nın hayata geçirdiği Babacan Premium projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor.


Babacan Premium Esenyurt ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde ya da konut kredili ödeme seçenekleri sunuluyor. Babacan Premium projesinde 1.400 adet daire ve 115 dükkan bulunuyor.


28 bin 500 metrekare alanda yükselen Babacan Premium projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna gibi olanaklar yer alıyor.


Esenyurt Babacan Premium projesi iki etap olarak planlandı. Proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Babacan Premium 1. etap teslim tarihi Haziran 2018, 2.etap teslim tarihi Eylül 2018 olarak belirlendi.


Babacan Premium Esenyurt ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra, konut kredisi kullanarak geri kalan yüzde 75 kısım taksitli olarak ya da firma bünyesinde 40 ay vade farksız ödemeler yapılabiliyor.


Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Ancak projede stüdyolar satışa çıkarılmadı. Babacan Premium fiyatları 1+1'lerde 285 bin TL'den başlıyor.




Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön