29 / 04 / 2024

Babacan Yapı, 3 projeyle 1 milyar lira gelir hedefliyor!

Babacan Yapı, 3 projeyle 1 milyar lira gelir hedefliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa çıkardığı 2 arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.



İstanbul Esenyurt bölgesinde E5-E6 bağlantı yolu üzerinde yağ fabrikası olarak kullanılan 36 bin metrekarelik arsayı bu yılın başında satın alan Babacan Yapı, İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu üzerinde 16 bin 572 metrekarelik arsa ile Gaziantep Şehitkamil ilçesinde daha önce Köy Hizmetleri olarak kullanılan 19 bin 206 metrekarelik araziyi de özelleştirme ihalesi ile satın aldı. 


Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, İstanbul Küçükçekmece ve Gaziantep Şehitkamil arsaları için satın alma ve tapu devir işlemlerini tamamlayıp arsaları portföylerine eklediklerini belirterek, bu yılm başında Esenyurt bölgesinde daha önce yağ fabrikası olarak kullanılan araziyi satın aldıklarını ve burada Babacan Premium projesinfe başladıklarını söyledi. İbrahim Babacan, 3 projede yılsonuna kadar satışlara başlayacaklarını vurgulayarak, toplamda 1 milyar lira hasılat beklediklerini açıkladı. 


Şimdiye kadar Beylikdüzü, Bahçeşehir, Esenyurt, Güneşli bölgelerinde birçok projeye imza attıklarım dile getiren Babacan, ''Firma olarak değerli lokasyonlarda satın aldığımız araziler üzerine yüksek kalitede projelerle, yatırımcılarımıza daha uygun fiyatlarla ve cazip avantajlar sunarak, kısa zamanda yüksek kazanç sağlıyoruz" dedi. 


Dünya


Geri Dön