01 / 05 / 2024

Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi!

Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Deluxe

Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi Mart 2014 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




Crown Deluxe Projesi Babacan Yapı imzası ile inşa ediliyor. Babacan Yapı  Crown Deluxe  teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.


Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Bahçeşehir Crown Deluxe Projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje kapsamında 40 adet dükkan ve 360 adet konut bulunuyor.


Crown Deluxe Bahçeşehir Projesi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi!

Babacan Yapı Crown Deluxe 'te teslimler Mart ayında başlayacak. Bahçeşehir Crown Deluxe teslim tarihi hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat!

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat bilgisi kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 800 lira ile 3 bin lira arasında değişiyor.


Crown Deluxe projesinde; fitness center, valet concierge hizmeti, Fin hamamı, açık-kapalı otopark, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, açık-kapalı çocuk oyun kulübü, okul, restaurant, Spa,  hastane,  açık yüzme havuzu, AVM, house keeping bulunuyor.


Bahçeşehir Crown Deluxe adres:

Crown Deluxe Bahçeşehir adres: Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / İstanbul


Crown Deluxe Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 444 24 20 

Web adresi: www.crowndeluxe.com.tr




projeye sor



Geri Dön