28 / 04 / 2024

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.



Gardenia Bahçelievler projesi Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse ediliyor. Satışların devam ettiği Gardenia Bahçelievler, Babacan Yapı imzası taşıyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa edilen Gardenia Bahçelievler projesi 2 blok olarak yükseliyor. Toplam 40 adet konutun yer aldığı Gardenia Bahçelievler'in teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Farklı kampanyaların sunulduğu Gardenia Bahçelievler projesi 2 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Lokasyonuyla da dikkat çeken projede yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık ta!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulan Gardenia Bahçelievler projesinde yer alan 2 oda 1 salon daireler bahçe teraslı olarak tasarlanırken,  4 oda 1 salon daireler de dubleks şekilde tasarlandı. 

Babacan Yapı Gardenia projesinde peşin değil taksitle konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar da yüzde 30 peşinat ödedikleri zaman kalan tutarı 18 ay vadeyle ödeyebiliyor. Projenin sosyal alanları arasında; Çocuk oyun alanı, süs havuzu, cafe, lounge alanı,  sohbet bölümleri, çocuk oyun alanı, hamam, restaurant,çocuk kulübü ve oyun odası, sauna, giyinme ve duş odaları, fitness salonu mevcut.

GARDENİA BAHÇELİEVLER NEREDE İNŞA EDİLİYOR?

Teslimleri Aralık ayında yapılacak olan Gardenia Bahçelievler projesi metrobüs ve metro durağına 1 dakika mesafede yükselirken, bunun dışında E-5 Karayolu, Adalet Sarayı ve alışveriş merkezine de oldukça yakın konumda yer alıyor. 

Web: https://babacangardenia.com/

Tel: 444 2 420

 

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

BİM 1 Mart-8 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Türk Kahve Makinesi 899 TL, Mini Fırın 1.099 TL!

Renault'dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!


Geri Dön