27 / 04 / 2024

Babacan Yapı satıştaki 3 projesi ile Emlak Fuarı'nda!

Babacan Yapı satıştaki 3 projesi ile Emlak Fuarı'nda!

Babacan Yapı görücüye çıkarttığı EMLAK 2013 Fuarı’ nda satışta olan üç projesi Crown Deluxe, Crown Tower ve de Güneşli Express Projesi ile birlikte yer alıyor...



Babacan Yapı, Türk gayrimenkul sektörü liderlerinin geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini görücüye çıkarttığı EMLAK 2013 Fuarı’nda satışta olan üç projesi Crown Deluxe, Crown Tower ve Güneşli Express ile birlikte yer alıyor. Yeni projeleri Crown Palace için fuara özel kampanya ile ön talep toplayacaklar.  Fuar 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy Fuar Merkezinde gerçekleşecek.


Crown Deluxe


Bahçeşehir TEM gişelerinin hemen yanında, Akbatı AVM, Fransız Sokağı, 20 dönümden oluşan dev Spor Tesisi, 15 bin kişi kapasiteli dev Festival Park Alanı’nın tam odak noktası konumunda yer alan proje bölgeye yepyeni bir soluk getiriyor.


1.Sınıf iç ve dış mimari kalitede imal edilen Crown Deluxe 1+1 – 83 m2, 2+1 158 m2, 3+1 180 m2 alternatiflerinde fuara özel olarak m2 satış fiyatını  2.700 TL’den başlatıyor. Üstelik tapunuzu hemen teslim alabilir, teslime sayılı günler kala dilediğiniz esnek ödeme avantajından da yararlanabilirsiniz. 


Kanal İstanbul ve 3. havalimanı bağlantı yolu gibi gelişmelerin güzergâhında yer alan projede yatırım değeri teslimat fiyatı ile %40 kar marjı sağlıyor.


Projede 2 etabın altında toplam 40 adet ticari ünite bulunmakta. Ticari ünitelerin satış ve kiralamaları birçok ulusal ve uluslararası markaya yapılmış durumda. Açık AVM konseptinde oluşturulan ticari üniteler perakende sektöründe yatırımcısına da kiracısına da kazandıracak.


2 etaptan oluşan projede, resepsiyon, kapalı otopark, fitness, sauna, spa, türk hamamı, masaj odaları ile daire sahiplerine yüksek kalite ve teknolojide sosyal tesis imkanı sunuluyor.


Crown Deluxe’te yaşam Nisan 2014’te başlıyor.




Geri Dön