03 / 05 / 2024

Babacan Yapı'dan bayram kampanyası! Hemen taşın sonra öde, peşinatsız, ara ödemesiz, yüzde 15 indirimle!

Babacan Yapı'dan bayram kampanyası! Hemen taşın sonra öde, peşinatsız, ara ödemesiz, yüzde 15 indirimle!

Babacan Yapının Crown markalı konutlarında muhteşem bir kampanya başladı. Hemen taşın sonra öde ve 0 peşinat 0 ara ödeme kampanyalarının başladığı Crown markalı konutlarda ayrıca peşin alımlarda yüzde 15 oranında indirimde sağlanıyor...



Babacan Yapının İstanbul Avrupa yakasının en gözde noktalarında projelendirdiği; Crown Deluxe, Crown Residence, Crown Tower ve Crown Parkta bayrama özel çok cazip kampanyalar başladı ve bayrama özel tüm projelerde 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı sunuluyor.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirimin uygulandığı  Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde daireler hızla tükeniyor. 400 rezidans dairenin yer aldığı Crown Deluxede lansman öncesinde başlayan yoğun talep devam ediyor. Özgün mimari ve yüksek kaliteyle inşa edilen Crown Deluxe bölge geneline göre çok düşük fiyatlardan satış sunulması ve cazip ödeme imkanları tanıması projeyi öne çıkartıyor.

Beylikdüzü Crown Tower, Crown Residence ve Crown Parkta da peşinat ödemeksizin şimdi alıp taksitleri daha sonra ödeme imkanı sunuluyor. Crown Park Beykentde Aralık 2011 olan teslim tarihi 5 ay öne çekilerek erken teslim müjdesiyle teslimler başlamıştı. Crown Residence projesi de hızlı imalat ile 6 ay erken inşa edildi ve Nisan 2012 olarak belirtilen teslim tarihinden 6 ay önce, ay sonunda teslim edilecek. Erken teslimlerle sektörünün güvenilir markası olarak konumlanan Babacan Yapı şimdi de bayrama özel kampanyasında 0 PEŞİNAT ŞİMDİ TAŞIN SONRA ÖDE kampanyası düzenledi.

Kısa süreliğine düzenlenen kampanyadan her kesin faydalanabilmesi için satış ofisleri bayramın 3. ve 4. günleri açık olacak.

Babacanyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan; Crown markalı projelerimizle bulunduğumuz bölgelere çok büyük bir ivme kazandırdık. Tüm Crown zincirinde geniş metrekare ve lüks dış ve iç mimari konsepti ile karşılaşan müşterilerimizi ödeme zorluğu nedeniyle geri çevirmemeye çalışıyoruz. 15 Kasıma kadar devam ettirmeyi planladığımız kampanyamızda ev sahibi olmamız imkansız cümlesini tersine çevirip, ev sahibi olmamamız imkansız dedirtiyoruz. Örnek dairelerimizdeki farkları görmeden karar vermeyiniz. Hemen taşın dilediğin gibi öde imkanı halkımıza bayram hediyesi olsun dedi.


Crown Deluxe:144.000 TL'den;
Crown Tower:84.000 TL'den;
Crown Residence:154.000 TL'den;
Crown Park: 199.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 


Geri Dön