Beyaz Eşya

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.En değerli aile büyüklerimizin en özel anlarını ölümsüz hale getirmek istiyorsaız bu fırsat kaçmaz!  TEK SEFERDE 4 FİNCAN KAHVE Arzum OKKA Minio Türk Kahvesini tadını çıkara çıkara, bol köpüğüyle tam kıvamında sizler için hazırlar

Arzum'dan babalar gününe özel avantajlı ürünlerini vatandaşa ilan etti. En değerli aile büyüklerimizin en özel anlarını ölümsüz hale getirmek istiyorsaız bu fırsat kaçmaz! 

TEK SEFERDE 4 FİNCAN KAHVE

Arzum OKKA Minio Türk Kahvesini tadını çıkara çıkara, bol köpüğüyle tam kıvamında sizler için hazırlar. Üstelik bir kerede 4 fincan kahve servisi yapabilirsiniz

TAŞMAYI ÖNLEME SİSTEMİ

Arzum OKKA'nın pişirme algılama fonksiyonu kahvenin taşmasına mani olur, size bol köpüklü Türk kahvesinin keyfini çıkarmak düşer.

SESLİ VE IŞIKLI İKAZ SİSTEMİ

Sesli ve ışıklı ikaz sistemi vesilesi ile kahveniz hazır olduğunda sizi ikaz eder.

AĞIR ATEŞTE İDEAL PİŞİRME

OKKA Minio , kahveyi ağır ateşte, dilediğiniz kıvamda pişirerek bol köpük üreten Türk kahvesi ile keyifli anları yaşayın.

ÇİFT AKITMA AĞZINA SAHİP CEZVESİ İLE RAHAT KULLANIM

Arzum OKKA Minio, sağ ve sol el kullanımına uygun çift akıtma aparatına sahip cezvesi vesilesi ile basit kullanım sağlar.

YIKANABİLİR CEZVE İLE KOLAY TEMİZLİK

OKKA Minio'nun cezvesi su altında basit ve emniyetli bir şekilde yıkanabilir.

Arzum, Türkiye merkezli bir elektrikli ev aletleri üreticisi ve markasıdır. 1954 yılında kurulan Arzum, küçük ev aletleri alanında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket, elektrikli süpürgeler, ütüler, mutfak robotları, blenderlar, kahve makineleri, tost makineleri, saç kurutma makineleri, ütü masaları ve diğer birçok ev aleti üretmektedir.

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın!

Arzum, Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olarak bilinir ve yıllar boyunca kaliteli ürünleriyle müşterilerin beğenisini kazanmıştır. Arzum ürünleri, işlevselliği, kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeker.

Şirket, çevre dostu ürünler üretmeye ve enerji verimliliğini artırmaya özen gösterir. Ayrıca Arzum, yenilikçi teknolojileri takip eder ve ürünlerini sürekli olarak geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapar.

Arzum'un ürünleri, genellikle Türkiye'deki ev aletleri mağazalarında, çevrimiçi perakende platformlarda ve Arzum'un resmi web sitesinde bulunabilir. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun olarak farklı Arzum ürünleri arasından seçim yapabilirler.

Arzum, tüketicilere evlerinde günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli fonksiyonel ve kaliteli ev aletleri sunan güvenilir bir markadır.

ARZUM KAHVE MAKİNESİ 12 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Arzum Türk kahve makinesi satış  fiyatı: 999 TL

Kaynak: Teknosa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 12 Haziran 2023 tarihinde saat 19:57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.67 Türk Lirası, euro 25:43 Türk Lirası, altının gramı ise 1505 Türk Lirası değerinde.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Porsche Panamera'ya Haziran'da ne kadar zam geldi!

Volkswagen Tiguan'a Haziran'da zam geldi mi?  Uygun kredi koşullarından faydalanmak için acele edin