Kent Haberleri

Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü ne zaman?

Haziran ayının gelmesiyle beraber Babalar Günü'nün ne zaman olduğu merak ediliyor. Ayrıca bu güne özel hediye almak isteyenler ise hediye seçeneklerini araştırıyor. Peki, Babalar Günü hediyesi ne alınır? İşte detaylar....Babalar Günü, aile üyelerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik yaratıyor

Babalar Günü, babaların bu özverili çabalarını tebrik etmek ve onlara minnettarlık duymak için kutlanıyor. Babalar Günü, aile üyelerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik yaratıyor. Babalar Günü tıpkı Anneler Günü gibi ailenin birlikte kutlama yapmasını, anılarını paylaşmasını ve sevgiyle bağlılığını güçlendirmesini sağlıyor.

Babalar günü 2023 yılında 18 Haziran Pazar günü kutlanacak. Bu özel günde babasına hediye almak isteyenler ise hangi hediyeleri alacağını araştırıyor. İşte Babalar Günü'nde alınacak hediye seçenekleri...

BABALAR GÜNÜN'DE HANGİ HEDİYELER ALINABİLİR?

Sözcü Gazetesi'nde yer alan detaylara göre, 18 Haziran tarihinde kutlanacak bu özel günde her gün iş hayatında kullandığı kartvizitliğinin yerine isminin yazılı olduğu bir gümüş kartvizitlik de babalar günü için ideal bir hediye olabilir. 

Ayrıca ilk defa Babalar Günü‘nü kutlayacaklara esprili baskılı bir t-shirt armağan edilebilir. Yeni doğan bebeğe de yine aynı tarz bir body ile baba kız- baba oğul bir takım hediye alınabilir.

Satın alacağınız hediyeyi özelleştirerek daha önce aldığınız hediyelerden değişik bir hale getirebilirsiniz. Örneğin Babalar Günü için babanıza alacağınız kol düğmesinde isminin baş harfleri eklenebilir ve kutusunda sizin ona mesajınızı yazabilirsiniz.

Öte yandan kişiye özel hediyeler dikkat çekmekiyor. Fotoğraflarla hazırlanan özel tasarım hediyeler yıllar boyu saklanacak ve bu özel günü hep akıllarda tutacak bir seçenek olabilir. Babalar Günü‘nde babanın ailesi ile beraber fotoğrafından dergi kapağı yaptırarak ona büyük bir sürpriz olabilir.

Her sene alınan gömlek, kravat gibi giyim eşyaları artık sizin için sıradan bir hediye ise bu ürünleri nakışlayarak babanızın adına özel mesajlı bir hale getirtebilirsiniz.

Bir diğer öneri ise babanızın ister iş hayatında ister günlük yaşamında kullanabileceği tükenmez kaleminde isminin yazılı olması olabilir.

Babalarımızın asla yanından ayırmadığı ve en fazla tercih ettikleri ürünlerin başında gelen cüzdan ya da anahtarlık, Babalar Günü için ilk akla gelen hediyelerden olabilir.

Eğer babanız tespih kullanmayı seviyorsa onun için ideal bir hediye olabilecek İsme Kişiye Özel Gümüş Tespihde kesinlikle düşünülebilir.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!