Konut

Babalar Günü konut kampanyaları 2014!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. Firmalar sadece İstanbullu değil Ankaralı babaları da sevindirecek...

1-) Metropol İstanbul'dan babalara gökyüzü turu!

Metropol İstanbul / Varyap-Gap İnşaat / Ataşehir


Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi, Babalar Günü'nü unutmayan projelerden. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nde Ataşehir'de 


inşa edilen Metropol İstanbul projesinde 14-15 Haziran tarihlerinde konut alanlar için aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı’nda akşam yemeği hediye ediliyor. 


Metropol İstanbul'un Babalar Günü hediyesi ile Beylerbeyi Sarayı, Hip Kasrı, Süleymaniye Camii, Ayasofya, Rahmi Koç Müzesi, Eski Galata Köprüsü, Dolmabahçe Sarayı gibi İstanbul’un sembol mekanlarını gökyüzünden izleyebileceksiniz. 


www.metropolistanbul.com


2-) Cornerlife Güneşli'den Babalar Günü'ne özel KDV yok! Faiz oranları düştü! 

Cornerlife Güneşli / Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat / Basın Ekspres Yolu


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesi de Babalar Günü'ne özel hazırladığı kampanya ile KDV'den muaf tutuyor. 14 ve 15 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyanın yanı sıra projede faiz oranları yüzde 0,45'e indi. 


Cornerlife Güneşli projesinde ödeme sisteminde Babalar Günü düşünüldü ve peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar taksit seçeneği sunuyor. 


cornerlifegunesli.com 



3-) Resim İstanbul'dan babalara özel sürpriz kampanya!

Resim İstanbul / Ortadoğu Grup / Sancaktepe


Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, babalara özel “Bu kadarını ancak babanız yapar’’ kampanyasına başlıyor. 5 Haziran Babalar Günü’nde özel bir aktivite ile başlyacak olan 


kampanyayı bizzat Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Resim İstanbul Satış Ofisi’nde misafirlere bire bir anlatacak. 


www.resimistanbul.com           


4-) Sinpaş Liva Turkuaz'dan babaları düşünen 10 bin TL indirim kampanyası!

Liva Turkuaz / Sinpaş / Sultanbeyli


Sinpaş Liva Turkuaz projesi, Sinpaş tarafından yükseliyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde Babalar Günü'ne özel uygulanan kampanya ile konut sahibi olanlara 10 bin TL indirim sunuluyor. 


www.sinpasliva.com.tr



5-) Sinpaş Köyceğiz'de bir taşla 2 kuş!

Sinpaş Köyceğiz / Sinpaş / Sancaktepe


Sinpaş Köyceğiz projesi, Sinpaş tarafından inşa ediliyor. 10 bin TL'lik Babalar Günü indirimi yapan Sinpaş Köyceğiz projesinde lansmana özel de yüzde 10 indirim yapılıyor. 


www.sinpaskoycegiz.com.tr



6-) Ankaralı babalara özel kampanya Altınoran'dan!

Altınoran / Sinpaş / Ankara


Altın Oran projesi, Sinpaş tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunan Altınoran projesi kapsamında Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim uygulanıyor. 


www.sinpasaltinoran.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com