30 / 04 / 2024

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Babalar günü için Vatan bilgisayarın başlattığı kampanya herkesin dilinde. Fibabanka alış gidiş kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit kampanyası sunarak Tecno Camon 19 Pro telefon Vatan Bilgisayarın kampanyası başladı. Detaylar haberimizde.



Bir çocuğunun yetişmesinde babalar çok önemlidir. Küçük bacaklarımız bizi daha fazla taşıyamazken bizi omuzlarında taşımaktan, bize bisiklete binmeyi öğretmeye ve ilk arabamız hakkında konuşmaya kadar, Babamız her zaman Kahramanımız olacak. Dolayısı ile bir babanın etkisi çocuklar için çok önemlidir. Sadece bir gün dğil hergün babalarımıza bu hümeti ve sevigiyi beslemek tabiki herkesin kalbinden geçen bir duygu. Ama yılda bir kere de olsa babalarımıza ayırmak onlara verilecek büyük hediyelerden birisi. İşte bu günün değerine binaen 'babalar günü' için hediyeler ve özel anlar almak için internet araştırması yapan evlatlara Vatan bilgisayardan harika teklif var. Detaylar haberimizde.

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Tecno Camon 19 Pro, 15 Haziran 2022'de resmi olarak duyuruldu.

Ekran, 6.8 inç IPS LCD ekrana sahipken, çözünürlük 1080 x 2460 pikseldir. 395 ppi yoğunluktan oluşuyor ve ~%88.2 ekran-gövde oranına sahip.

Akıllı telefon, Polar Blue ve Eco Black gibi renklerde mevcuttur. Kamera açısından bakıldığında cihaz arka tarafında üçlü kamera ile geliyor: 
64 MP (geniş) + 50 MP (telefoto) + 2 MP (derinlik). Dörtlü LED flaş, panorama ve HDR özelliklerine sahiptir.


Geri Dön