27 / 04 / 2024

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 



Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla Teknosa, özel ürünlerini indirimli fiyatlarla satışa sundu. Teknolojik ürün hediye etmek isteyenlere güzel fırsatlar sunan Teknosa’da pek çok çeşit öne çıktı. Özellikle de erkek bakım kitleri, kulaklıklar, hoparlörler, oyun bilgisayarları, tabletler, tıraş makineleri ve daha fazlası özel fiyatlarla satışlarda yerini aldı. Teknosa’nın Babalar Günü’ne özel başlattığı bu kampanya ülke genelinde 66 ilde ve yaklaşık 200 satış noktasında sunuluyor. İşte kampanyanın geçerli olduğu tarih ve yararlanma koşullarıyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde…

Teknosa’dan Babalar Günü’ne özel ürünler ve indirimli fiyatları

Teknosa, Babalar Günü’ne özel başta erkek bakım kitlerini sunuyor. Bu, özellikle de bakımlı babalar için güzel bir alternatif olup çocuklarının da seçimlerini kolaylaştıracak. Kampanya 14 Haziran’a kadar geçerli olup ürün fiyatları markalara göre değişiklik gösteriyor.

Philips erkek bakım kiti 659 TL’den 499 TL’ye düşmüştür. Ayrıca Braun sakal şekillendirme ve tıraş makinesi almak isteyenlere özel Braun yedek başlık 299 TL’den 99 TL’ye düşüyor. 

9 ve 26 Haziran tarihleri arasında geçerli olan belirli Lenovo markalı oyun bilgisayarları da indirimli şekilde sunuluyor. Öte yandan Acer, Honor, Asus markalarındaki tablet ve notebooklarda yüzde 10’a varan ürünler mevcuttur.

Aksesuar tercih etmek isteyenlere özel Haziran sonuna kadar Harman Kardon kulaklık 8.290 TL’den 7.499 TL’ye düşerken, Razer Hammerhead Pro Tws kulaklıklar 4 bin 190 TL’den  1990 TL'ye kadar düşüyor. 


Geri Dön