27 / 04 / 2024

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!


Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.



Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 1-Yurt içinde ve yurt dışında Şirket gerek kendisine ait gerekse kişi, kuruluş ve kurumlara ait gayrimenkullerde irtifak, intifa, kat mülkiyeti tesis etmek veya tesis edilmiş bu hakları kaldırmak, payları gidermek, ayırma ve birleştirme yapmak, parsellendirmek veya paylandırmak. Bu tür gayrimenkulleri veya intifa haklarını kısmen veya tamamen satmak, bu gayrimenkuller üzerinde devre mülkiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkulün alım ve satımını yapmak bu konuda işletmelere aracılık etmek, eski binaların tamir ve tadilatını yapmak, her türlü yapının iç ve dış dekorunu yapmak, hafriyat, yıkım ve enkaz işlerini deruhte etmek ve taahhütlerde bulunmak. 2-Resmi, özel Kurum ve kuruluşlara Yurt içinde yurt dışında şehircilik mimarlık inşaat mühendisliği makine mühendisliği harita mühendisliği altyapı mühendisliği çevre mühendisliği hizmetleri yapmak konusu ile ilgili olmak üzere her türlü drenaj kanalizasyon pis su temiz su klima araştırma tesisleri projelerini yapmak, 3-Türkiye ....ve 08/12/2023 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar
 


Geri Dön