İş Fırsatları

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler... İstanbul Bağcılar Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı

Belediye bünyesinde yüksek maaşla çalışmak isteyen memur adaylarına beklenen müjdeli haber verildi. İstanbul Bağcılar Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin şartların ve detayların da paylaşılmasının ardından ilana ilginin yoğun olacağı düşünülüyor.

 

4 Nisan 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ilan kapsamında, Bağcılar Belediyesi memur alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Belediyenin yüksek maaş ile Genel İdare Hizmetleri’nde görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacağı öğrenildi.

Peki, adaylarda aranan şartlar neler, başvurular ne zaman başlıyor? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

 

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Bağcılar Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfı için 5 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Memur alımında 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesindeki koşulların arandığı öğrenildi. Aynı zamanda, adaylarda özel şartlar da arandığı belirtildi. Adayların 2021-2022 KPSS’den P31 ve P48 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerektiği ve 2023 ocak ayının ilk günü itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği belirtildi.

 

Aynı zamanda, Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ya da bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen dört yıllık lisans bölümlerinden, yurt içi ve yurt dışı öğretim kurumlarının birinden mezun olma koşulunun arandığı duyuruldu. Erkek adayların askerliğini yapmış veya ertelemiş ya da askerlikle herhangi bir şekilde bağının olmaması gerektiği öğrenildi. Bunun yanında, daha önce sınava en fazla 1 kez katılmış olma şartı ve müfettişlik mesleğinin gerektiğini karaktere ve vasıflara sahip olmak gerektiği belirtildi.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul Bağcılar Belediyesi bünyesinde görevlendirilecek memur alımı giriş sınavı başvurularının 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında tamamlanması ve ilgili kadrolara başvuracak adayların e-Devlet Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

2023 Jandarma Genel Komutanlığı çok sayıda personel alacak! Detaylar belli oldu!

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!