Sektörel

Bağcılar Mahmutbey satılık daire fiyatları 2013!

18 Eylül'de ihalesi yapılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı prim potansiyelini yükselten Bağcılar Mahmutbey'deki satılık daire fiyatlarını araştırdık. Mahmutbey satılık daire fiyatları 128 bin TL'den başlıyor 1 milyon 250 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Özel konumu ve iddialı konut projeleri ile yükselişe geçen Bağcılar Mahmutbey, İstanbul'un yeni Maslak'ı olma yolunda hızla  ilerliyor. Ulaşım yollarının kavşağında bulunan ve modern yapılaşması ile dikkatleri üzerine çeken bölge, İstanbul'da prim potansiyeli yüksek lokasyonları arasında yer alıyor. 



Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yolda

Mahmutbey'in prim potansiyelini yükselten en önemli yatırımlardan biri de kuşkusuz Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu. 18 Eylül'de ihalesi yapılacak olan metro hattı, Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar'ın trafik sorununa çözüm olacak. Mecidiyeköy’de Hacıosman-Yenikapı Metrosu’na entegre olarak başlayacak proje Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indirecek. 


Mahmutbey satılık daire fiyatları 128 bin TL'den başlıyor

Yeni yapılan yatırımlara paralel olarak inşaat yatırımcılarının da göz bebeği haline gelen Mahmutbey'de bugün itibariyle Torunlar GYO, Keleşoğlu, Nanda Yapı, Polat İnşaat, Mekan Yapı, Zümrüt İnşaat ve Al-sa İnşaat gibi sektörün önde gelen yatırımcılarının projeleri bulunuyor. Şu anda satışta olan 6 konut projesi bulunuyor. Mahmutbey satılık daire fiyatları ise 128 bin TL'den başlıyor 1 milyon 250 bin TL'ye kadar yükseliyor. Peki bu  6 özel projede fiyatlar ne kadar, ne tür sosyal imkanlar sunuluyor, ödeme seçenekleri neler... ? İşte cevabı...


Varlık City 4 Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Double Park Residence projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Polat Port Residence projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Corner Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Mall of İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Mahmutbey Metro Konutları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com