27 / 04 / 2024

Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları!

Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları kapsamında faizsiz, vade farksız, KDV'siz daire sahibi olunabiliyor. Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen projede konut ve ofisler yer alıyor.



Bağcılar  Nurol Park  ödeme koşulları ile avantajlar sunuluyor. Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


Nurol Park Güneşli'de 84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire ve ofislere yer veriliyor. Proje 9 bloktan meydana geliyor. 


Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan Nurol Park Residence 55 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor. 


Nurol Park Basın Ekspres'te sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, teraslar, alışveriş alanları, restoran, avlu ve açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları!

Daire fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteren Nurol Park Rezidans'ta 0 faiz, 0 KDV ve 0 peşinat ile 50 ay taksit avantajı sağlanıyor. 


Güneşli Nurol Park adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Basın Ekspres Nurol Park iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön