06 / 05 / 2024

Bağcılar’a A Plus proje yapacaklar!

Bağcılar’a A Plus proje yapacaklar!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar’da ortak bir konut projesine start verdi. 11 dönümlük alan üzerindeki Kirazlı Koru Evleri, 2017'de teslim edilecek. İşte ayrıntılar...



Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar’da ortak bir konut projesine start verdi. 11 dönümlük alan üzerinde, 7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip Kirazlı Koru Evleri, 2017 yılında teslim edilecek.


Projede konut fiyatları 330 bin TL’den başlıyor. 4 blok ve 15 kattan oluşan (2+1,3+1 ve 4+1) projede, 232 konut ve 4 adet ticari ünite bulunuyor.


Tanışlar Grup Başkanı Durmuş Tanış, ‘Kirazlı Konut Evleri’nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu’nun en prestijli konut projesi olduğun söyledi. Tanış, “İyi yerde, doğru lokasyon ve A Plus olan projemize talepler gelmeye başladı” dedi.


Mayra Yapı Başkanı Atilla Yılmaz da, Kirazlı Koru Evleri’nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu belirterek, “Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşil alana ağırlık verdik. Ayrıca basit ve kullanışlı olarak planlandı” dedi. 


Milliyet




Geri Dön